PALMTRADING

content_up

Home

border

Wij zijn dé leverancier van kwalitatieve winterharde palmbomen, voor zowel privé als groothandel.

Onze missie, visie en waarden

Missie

Onze missie bestaat er in om onze opgebouwde kennis en ervaring inzake aanschaf en onderhoud van palmbomen delen met andere mensen en bedrijven waardoor ze de juiste keuzes maken bij de aankoop van hun palmbomen.

Visie

Palm Trading gaat er vanuit dat een palmboom in je tuin of balkon voor lange termijn werd aangekocht, dit kan enkel als je de juiste soort, maar ook stevige, gezonde planten aankoopt die niet geforceerd werden. Iedereen (met een minimum aan groene vingers) kan palmbomen in zijn tuin of balkon houden.

Waarden

Palmbomen hebben hun prijs omdat ze het resultaat zijn van meerdere jaren zorg. Daarentegen hoeven palmbomen niet duur te zijn. Palm Trading biedt kwalitatieve palmbomen aan een eerlijke prijs. Na de aankoop van de palmboom dienen onze klanten tevreden te blijven over hun aankoop, tips en gepersonaliseerd advies zijn gegarandeerd na de aankoop bij Palm Trading.

Onze activiteiten

- Opkweek van winterharde palmbomen
- Verkoop van winterharde palmbomen
- Verhuur en bijhorend onderhoud van winterharde palmbomen
- Aanplant in sierpotten
- Verkoop sierpotten
- Ontwerp en aanplant van zuiderse of tropische tuin, stadstuin, patio, terras of tuinbalkon

Onze troeven

Kwalitatieve palmbomen
Zeer gunstige prijzen
Tips voor aanplant en onderhoud

Onze openingsuren

Elke zaterdag vanaf maart tot eind oktober en dit van 9h. tot 17h of na afspraak (ook buiten deze periode kan U ons na afspraak bezoeken). Consulteer zeker onze opendeurdagen en speciale acties op deze website.

Uw vragen

Aarzel niet om contact op te nemen

content_down